loading please wait..

Adoptie en business change

succesvolle trajecten door geïntergreerde aanpak

Wij voeren een adoptie traject uit op basis van een strak plan. We zorgen voor bewustwording, communicatie en training gedurende de hele transitie en daarna.

Uniek in onze adoptie aanpak is dat we een complete digitale leeromgeving inrichten. Zo’n omgeving maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze alle belangrijke zaken rondom leren, ontwikkelen en veranderen zelf te managen en te monitoren. Verder biedt het ondersteuning bij het plannen, volgen en geven van trainingen en geeft het inzicht waar in het traject de medewerkers zich bevinden en wat de voortgang is.

 

Office 365

Office 365 biedt heel veel functionaliteit. Niet alleen de nieuwste versies van bekende kantoorapplicaties zoals Word, Excel, Powerpoint en Outlook worden aangeboden, ook hele nieuwe applicaties, zoals Teams en Planner.

Skype for Business

Skype for Business laat mensen op een eenvoudige wijze met elkaar communiceren en samenwerken via één platform. En omdat communicatie cruciaal is voor iedere organisatie, is een goede adoptie van groot belang.

Onedrive for Business

Onedrive for Business verandert de manier waarop medewerkers gewend zijn met bestanden om te gaan en te delen. Omdat werken met Onedrive anders is, is een goede adoptie van groot belang.  

Surface Hub

Microsoft Surface Hub is een multi-functioneel device dat de productiviteit verbetert in alle ruimtes waar mensen samenwerken. Adoptie richt zich vooral op functionaliteit en integratie in de werksituatie.

Informatiebeveiliging

Het beveiligen van privacy of bedrijfsgevoelige informatie heeft een grote impact op de beleving van vrijheid van medewerkers. Adoptie staat in het teken van de ‘waarom’ vraag en de rol van de medewerker hierin. 

Bescherming van mobiele devices

Door de nieuwe mogelijkheden worden medewerkers steeds mobieler. Gevoelige nformatie is altijd voorhanden. Beheren van mobiele devices zal impact op medewerkers hebben. Een goed adoptieproces is daarom essentieel.