loading please wait..

Nieuwe ideeën, anders werken

Als Insight24 willen we uw medewerkers productiever maken en beter laten samenwerken met elkaar en uw klanten, op apparaten die zij graag gebruiken, maar wel de bescherming van privacy,  bedrijfsinformatie en -eigendommen verzekeren. Met Microsoft cloud hebben we een reeks geïntegreerde, eenvoudig te gebruiken producten die u zullen helpen om deze doelen te bereiken.

Wij vinden dat IT vooral moet faciliteren en niet moet dicteren. De mogelijkheden van cloud zetten uw business in de drivers seat. Van IT- naar mensgericht. We zijn opgericht omdat we zien dat er veel aanbieders zijn die of alleen gericht zijn op technische realisatie of alleen op business change. Er zijn maar weinig partijen die beide kunnen. Wij zijn uw partner om uw strategie te realiseren.

 

Technologie als versneller

We brengen de juiste mix van Microsoft cloud technologie samen tot oplossingen, waarmee medewerkers productiever zijn, beter kunnen samenwerken en tot nieuwe ideeën komen. IT  vanuit de mens benadert. Tegelijk zorgen we ervoor dat privacy gevoelige informatie en belangrijke bedrijfsinformatie goed worden beschermd.

Adoptie doet veranderen

Verandering ontstaat als mensen de mogelijkheden van de nieuwe technologie maximaal benutten. Gedurende de adoptie nemen we de organisatie mee in deze verandering. De focus ligt niet alleen op kennis, maar vooral op het gewenste gedrag in de nieuwe werksituatie. Een digitale leeromgeving ondersteunt dat tijdens, maar ook na de transitie.

Inzicht geeft houvast

We realiseren visuele analyses, rapportage en dashboards, die inzicht geven in de mate van adoptie, de vorderingen van medewerker en de gebruikskosten van Microsoft Azure en Office 365 producten en diensten. Op basis van dat inzicht kan richting worden bepaald, verbeteringen worden doorgevoerd en knelpunten worden opgelost. En dat geeft houvast.

Zekerheid is rustig slapen

Beheren van cloud technologie vraagt veel meer om een regie organisatie. Vanuit onze service management ervaring richten we die in. We monitoren performance en beschikbaarheid en voeren applicatiebeheer uit. Regelmatig informeren we over nieuwe functionaliteit en adviseren over de toepassing daarvan.